Faurbo Folkedans Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen, det er altid rart at høre fra gode venner!
Skrevet af Mette og Morten, d. 15-01-2020
Elsker folkedans, jeres sted ser lækkert ud og I hygger jer kan jeg se :)
E-mail:
Skrevet af Gitte , d. 11-01-2013
Hejsa !
Kiggede lige forbi, da jeg overvejer at starte med at danse igen.
E-mail:
Skrevet af Roar, d. 29-05-2011
Hej jeg surfede lige rundt på nettet og faldt over denne side, må den give inspiration til mange andre, men jeg vil lige sige tak for kigget inden jeg smutter igen ;)
Hjemmeside:
Skrevet af tina lassen, d. 30-01-2011
super fin side i har her
Skrevet af Chenny & Kjeld, d. 30-01-2011
Tak for en dejlig aften - igen! Vi nyder at komme til jeres legestuer,denne gang jubilæum, hvor der er god stemning hver eneste gang. God leder og fantastiske spillemænd og -koner.
E-mail:
Skrevet af Mikkel, d. 17-08-2010
Lurede bare lige forbi :-)
Skrevet af Henry Slots, d. 24-02-2010
Til folkedanserne i Faurbo afd.
Jeg hedder Henry Slots og leder med lys og lygte efter personer der kendte smeden og hans kone fra Faurbo. Han hed Hans Chr. Jensen og hans kone hed Olga. De var meget aktive dansere i Jeres forening. Jeg er i besidelse af smedens gamle bil ( en mørkeblå (INTERNATIONAL) fra omkring 1938. Kan nogen af Jeres gamle dansere evt. huske denne bil, da vi har fået af vide, at Hans og Olga altid skulle køre med fanen når de skulle ud til stævner. Bilen blev solgt til min far Roar Slots på Nekselø -som i øvrigt også har danset i Jeres forening sammen med min mor Anna som desværre ikke er til mere. Jeg reddede midt i halvfjerdserne bilen ud fra hønsegården på "Øgården". Den har siden stået varmt og godt og jeg har efterhånden skaffet reservedele til den, så nu kunne jeg tænke mig at sætte den helt i stand og få det gl. nr.pladenr.
Jeg ville blive meget glad, hvis nogen af de gamle dansere evt. har et fotografi eller kan huske hvilket registreringsnr. den havde.
Jeg kan evt. kontaktes på tlf. 29 66 90 24 eller aften på 59 50 88 72.

Med venlig hilsen
Henry Slots
E-mail:
Skrevet af Connie og Arne Svinninge, d. 24-10-2009
Hej alle.
Sikken skandale. Vi skal noget andet i aften(Tørfisk i Kalundborg) Håber i får en dejlig aften, vi vil savne jer. Ses forhåbentlig til jeres vinterfest. kram Connie og Arne
E-mail:
Skrevet af Annika Bäcke, d. 27-07-2009
Ett stort tack för en mycket trevligt besök hos er. Vi ser fram mot nästa gång vi ses (och jag kan bada i havet igen)
Hälsningar
Annika och Binge från Örkelljungabygdens Folkdanslag
E-mail: